comenzi la domiciliu cliseru.ro

Competiție de idei inovative de afaceri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/06/2014 | Stiri nationale

Competiţia se desfasoară în perioada iunie-iulie 2014, în doua etape: o etapă de preselecţie şi o etapă în care competitorii selectaţi vor urma scurte activităţi de instruire şi mentoring, la finalul căreia, in cadrul unui workshop dedicat, îşi vor prezenta planul de afacere.

competitie idei de afaceriInstitutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA este partener în proiectul “Promovarea Finanţării Inovării în Sud-Estul Europei – PROFIS”.

Proiectul se desfăşoara în cadrul Programului de Cooperare Transnaţională Sud-Estul Europei (SEE), si are ca scop dezvoltarea de noi capacităţi şi capabilităţi în regiunea Sud-Est Europeana privind facilitarea finanţarii proiectelor inovative in stadiul iniţial. Facilitarea finanţarii vizeaza ideile inventatorilor individuali si ale companiilor spin-off sau start-up.

Pentru a sustine si dezvolta potenţialul de inovare, si pentru ca acesta sa gaseasca drumul către piaţă, PROFIS organizeaza o competitie de idei inovative de afaceri.

Competiţia se desfasoară în perioada iunie-iulie 2014, în doua etape: o etapă de preselecţie şi o etapă în care competitorii selectaţi vor urma scurte activităţi de instruire şi mentoring, la finalul căreia, in cadrul unui workshop dedicat, îşi vor prezenta planul de afacere.

Primii trei clasaţi vor putea să îşi prezinte planul de afacere unor investitori privaţi din Europa, în cadrul unui workshop international care va avea loc la Budapesta în noiembrie 2014.

Cei interesati sa participe pot gasi informaţii legate de competiţie la www.icpe-ca.ro/proiecte/ proiecte europene si pot trimite ideile inovatoare, respectand formatul existent la adresa mai sus amintita, la email [email protected].

Informatii suplimentare se pot obtine de la responsabilul de proiect din partea ICPE-CA, Ion Ivan, tel: 021 346 82 97/132.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️