Companiile JD Agro Cocora și JD Agro Amzacea susțin învǎțǎmântul în comunitǎțile locale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
Actualizat: 17 octombrie 2020

La începutul fiecărui an școlar, compania JD Agro Cocora derulează proiecte care să faciliteze procesul de învătământ în școlile din județele Ialomița și Constanța. Anul acesta compania JD Agro Amzacea s-a alăturat companiei JD Agro Cocora pentru a susține învățământul în comunitățile locale din județele Constanța și Ialomița, prin derularea proiectului “Back to school”.

Ghiozdane

Foto 06

“Proiectul “Back to school” de anul acesta a fost diferit de cele derulate în anii trecuți, pentru că am dorit să îl adaptăm necesităților acestei perioade speciale, punând la dispoziția instituțiilor de învățământ produse care să ajute la prevenirea și limitarea răspândirii virusului Covid-19, dar oferind în același timp și rechizite școlare necesare elevilor. Bucuria din ochii copiilor care au primit aceste donații, ne oferă încredere că proiectele noastre sunt binevenite și suntem convinși că prin continuarea acestor proiecte vom ajuta la dezvoltarea comunităților locale.” a declarat Dl. Hans Poulsen,  CEO JD Agro Cocora.

Astfel, cele două companii au pus la dispoziția elevilor claselor 0-4 din cadrul școlilor : Școala Gimnazială Grindu, Școala Gimnazială Nr.1 Amzacea,  Școala Gimnazială Plopeni, Școala Gimnazială Nr. 2 General Scărișoreanu, ghiozdane dotate cu rechizite necesare în acest an școlar. Școala Gimnazială Cocora beneficiază acum de tablete puse la dispoziție de compania JD Agro Cocora, care vor permite accesul elevilor la programele educaționale disponibile online.

Elevii și personalul Școlii Profesionale din Reviga, au primit 2.500 de măști de protecție, astfel încât elevii și profesorii să fie protejați și activitatea educațională să se poată desfășura în condiții cât mai bune.

Tinând cont de numărul de elevi și din dorința de a facilita accesul acestora în școală,  4 dintre aceste școli au fost dotate cu câte o stație de dezinfectare cu dispenser automat pentru igienizarea mâinilor.

 

Str.Principală nr.7, Comuna Cocora,
județul Ialomița, România

DN392, comuna Amzacea,
județul Constanța, România

www.agrococora.ro