15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Comerț ilicit la Țăndărei https://wp.me/p49Kdo-83E
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Comerț ilicit la Țăndărei

Duminică 11 septembrie, în jurul orelor 17.00, jandarmii din cadrul patrulelor care asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările ocazionate de „Târgul anual de Ziua Crucii” din oraşul Ţăndărei, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe mai multe tarabe se comercializau articole de îmbrăcăminte şi drujbe ce purtau inscripţii ale unor mărci înregistrate şi care nu păreau conforme cu acestea.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor care le comercializau şi legalităţii activităţii pe care acestea le desfăşurau.

În timpul verificărilor, vânzătorii au declarat că achiziţionaseră produsele de la un centru comercial din municipiul Bucureşti cu sume mai mici decât cele cu care le comercializau.

Având în vedere faptul că produsele purtau inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut, iar persoanele în cauză nu deţineau nici un document de provenienţă al acestora, jandarmii au procedat la ridicarea lor în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi de 40 şi 51 de ani din oraşul Ţăndărei, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi ”punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, pentru siguranţa dumneavoastră.

Comunicat de presă Jandarmeria Ialomița | foto arhivă 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!