comenzi la domiciliu cliseru.ro

Comerț ilicit la Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/09/2016 | Lege si Ordine

Duminică 11 septembrie, în jurul orelor 17.00, jandarmii din cadrul patrulelor care asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările ocazionate de „Târgul anual de Ziua Crucii” din oraşul Ţăndărei, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe mai multe tarabe se comercializau articole de îmbrăcăminte şi drujbe ce purtau inscripţii ale unor mărci înregistrate şi care nu păreau conforme cu acestea.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor care le comercializau şi legalităţii activităţii pe care acestea le desfăşurau.

În timpul verificărilor, vânzătorii au declarat că achiziţionaseră produsele de la un centru comercial din municipiul Bucureşti cu sume mai mici decât cele cu care le comercializau.

Având în vedere faptul că produsele purtau inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut, iar persoanele în cauză nu deţineau nici un document de provenienţă al acestora, jandarmii au procedat la ridicarea lor în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi de 40 şi 51 de ani din oraşul Ţăndărei, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi ”punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat către Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, pentru siguranţa dumneavoastră.

Comunicat de presă Jandarmeria Ialomița | foto arhivă