15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Comerţ ilicit în Bazarul municipal Slobozia https://wp.me/p49Kdo-4O0

Comerţ ilicit în Bazarul municipal Slobozia

bazar sloboziaMembrii grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Slobozia s-au sesizat luni 9 decembrie a.c., în timpul executării unei misiuni de prevenire a comerţului ilicit, despre faptul că un bărbat comercializează la taraba  închiriată din bazarul municipal, mai multe articole de îmbrăcăminte fabricate de firme recunoscute, fără a avea documentele de provenienţă şi certificate de conformitate ale acestora.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat împreună cu produsele respective către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor observa acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .

comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!