comenzi la domiciliu cliseru.ro

Comerţ ilicit în Bazarul municipal Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/12/2013 | Lege si Ordine

bazar sloboziaMembrii grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Slobozia s-au sesizat luni 9 decembrie a.c., în timpul executării unei misiuni de prevenire a comerţului ilicit, despre faptul că un bărbat comercializează la taraba  închiriată din bazarul municipal, mai multe articole de îmbrăcăminte fabricate de firme recunoscute, fără a avea documentele de provenienţă şi certificate de conformitate ale acestora.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat împreună cu produsele respective către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor observa acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .

comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa