comenzi la domiciliu cliseru.ro

Comerţ ilicit în Bazarul municipal

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/09/2013 | Lege si Ordine

bazar slobozia

Membrii grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Slobozia s-au sesizat miercuri, 25 septembrie a.c., în timpul executării unei misiuni de prevenire a comerţului ilicit, despre faptul că o femeie comercializează la două tarabe din bazarul municipal diferite piese componente pentru drujbe, fabricate de firme recunoscute, fără a avea documentele de provenienţă şi certificate de conformitate ale acestora.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat împreună cu produsele respective către  Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

Recomandăm cetăţenilor să nu se bucure de faptul că pot achiziţiona produse de calitate la preţuri mici, deoarece acestea nu sunt de fabricaţie originală şi calitatea lor este foarte slabă, iar dacă vor observa acest gen de activităţi să sune imediat la Jandarmerie, la numărul unic de urgenţă 112 .

comunicat de presă:  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa