comenzi la domiciliu cliseru.ro

Colonelul Constantin Nae și-a încheiat cariera militară

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/02/2015 | Locale Ialomita

Începând cu data de 16 februarie 2015, colonelul Constantin Nae, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” Ialomița, și-a încheiat activitatea militară. 29 de ani în slujba țării …

În anul 1986, după absolvirea Şcolii Militare de Ofiţeri a Ministerului de Interne – arma Pompieri,  proaspătul locotenent și-a început cariera ocupând funcția de locţiitor comandant companie la Compania I Piteşti, judeţul Argeş. În perioada 1987 – 1996, a fost Comandant de Companie la Grupul de Pompieri al județului Ialomița, iar până în anul 2002 a ocupat funcția de Ofițer Specialist – Resurse Umane. Ulterior, până în decembrie 2004 a fost Șef de Stat Major, iar următorii trei ani a ocupat funcția de Ofițer Specialist în cadrul Centrului Operațional. S-a mutat în București, unde, până în luna septembrie a anului 2009, a fost comandant grup de intervenţie la Grupul de intervenţie nr.1 „Lt.col. post – mortem Adrian Barbu” din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii”, iar din 23.09.2009 și până în prezent a fost în fruntea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

Nae Constantin ISU IalomitaÎn anul 2014, pe data de 28 februarie – “Ziua Protecției Civile”, i-a fost acordată Placheta Onorifică a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, fiindu-i astfel recunoscută și apreciată întreaga activitate depusă în cei 29 de ani.

Decizia de pensionare a venit la doar câteva zile după ce colonelul Nae Constantin a împlinit vârsta de 56 de ani, ca o încununare a aproape trei decenii de carieră militară.

Începând cu data de 17 februarie a.c, împuternicit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Catargiu” al județului Ialomița este colonel Popa Adrian Vasile.