15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Evenimente > Colindători la Protopopiatul Slobozia https://wp.me/p49Kdo-eCH
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Colindători la Protopopiatul Slobozia

Vineri, 20 decembrie 2019, reprezentanții Protopopiatului Slobozia au fost colindați de Grupul de copii „Grâușor din Bărăgan” din Parohia Mărculești, coordonat de doamna învățător Georgeta Butnaru și părintele Angelo Bănică. Este al treilea an de când, micii creștini ne încântă și ne bucură sufletul prin intonarea colindelor tradiționale românești.

Părintele protopop Laurențiu Cioranu le-a mulțumit pentru frumoasele colinde, îndemnându-i totodată să meargă și la casele credincioșilor din comunitatea parohială. Colindele vestesc în fiecare an Taina întrupării Fiului lui Dumnezeu pentru că ea a adus lumii împăcarea cu Dumnezeu, pentru că Pruncul născut în pesteră este „Domn al păcii„. Ele aduc voia bună, belșugul, pacea, dragostea și bunătatea.

La final, fiecare colindător a primit din partea Protopopiatului Slobozia pachete cu dulciuri și răcoritoare.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!