Cod portocaliu de caniculă. Temperaturi de până la 39 de grade!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

În după-amiaza zilei de luni, 1 august, judeţele Ialomița, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, se vor atinge local maxime termice de 37…38 de grade, iar izolat se vor înregistra valori în jurul a 39 de grade şi, pe arii extinse, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Notă: Începând din seara zilei de luni, 1 august, instabilitatea atmosferică se va accentua, la început îndeosebi în vestul ţării și în zona montană, iar marți, 2 august, în majoritatea regiunilor. Vor fi averse însoţite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie, iar pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate şi va cădea grindină. 

În după-amiaza zilei de marţi, 2 august, în sud-estul ţării vremea caniculară se va menţine, iar în estul Munteniei, sudul Moldovei şi partea continentală a Dobrogei se vor mai atinge maxime termice de 35…36 de grade.

Atenție la caniculă! Cum să ne comportăm în zilele toride de vară

Ialomița: 42 de localități, din cele 66, se află în scenariul roșu. Aproape 3.000 de persoane infectate cu SARS-CoV2 Județul Ialomița a depășit astăzi, 22 octombrie, pragul de 10 cazuri de infectare cu SARS – CoV 2 la 1.000 Consiliul Județean Ialomița: Anunț convocare ședință ordinară în data de 28.10.2021 CONSILIUL JUDEŢEAN IALOMIŢA, în conformitate cu prevederile art.179 alin.2 lit.a) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul Administrativ, Reguli privind vizitarea pacienților cu COVID-19, la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia Având în vedere prevederile Ordinului M.S. nr.487 /09.04.2021 privind modificarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 436/2020 pentru aprobarea Protocolului specific privind