comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ciulnița, Țăndărei și Urziceni reușesc scorurile etapei! Fotbal, Liga 4

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/12/2018 | SPORT

Fotbal, Liga a IV-a! Ciulnița, Țăndărei și Urziceni, reușesc scorurile etapei! Doja și Adâncata pierd puncte importante!    Ciulnița devine lider după 13-0 la Amara!

    De Ziua Națională a României a avut loc cea de-a XIV-a etapă a ligii a IV-a la fotbal. În această rundă, conform calculelor hârtiei, liderul Recolta Gheorghe Doja și ocupanta locului secund Bărăganul Ciulnița aveau meciuri relativ ușoare, Adâncata și Victoria Munteni Buzău disputau derbyul etapei la Adâncata, într-un meci de 1X2.

Bărăganul Ciulnița a învins în deplasare la Amara cu un incredibil 13-0 și a urcat pe primul loc, profitând totodată de semieșecul Recoltei Gheorghe Doja la Fetești, scor 0-0. Secunda Adâncata ,,a dat cu bâta-n baltă” pe propriul teren în derbyul cu Victoria Munteni Buzău, pierzând cu 2-0, ratând șansa de a reurca pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul. Munteniul , în urma acestui succes se menține pe locul al IV-lea, la egalitate de puncte cu Secunda Adâncata. Pe locul V, ține steagul sus Abatorul Slobozia. Formația slobozeană s-a impus la Grivița cu scorul de 2-0 și începe încet, încet să amenințe podiumul. La egalitate de puncte cu Abatorul, se află formația Victoria Țăndărei, care în această rundă a spulberat-o pe Voința Maia cu scorul de 12-1. Spartacus Iazu, după câteva partide în care a fost părăsită de zeița Fortuna, a reușit să învingă miraculos în prelungiri cu scorul de 3-2 formația Viitorul Axintele. Nici FC Urziceni nu a dus-o deloc rău în această etapă. A învins cu scorul de 8-0 pe propriul teren formația Recolta Bărcănești și rămâne liniștită undeva la mijlocul clasamentului. De apreciat a fost și strădania Unirii Ion Roată, care a obținut primul punct după 14 etape de așteptare. Unirea a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe propriul teren cu Recolta Gheorghe Lazăr.

Etapa următoare, sâmbătă 8 decembrie, Secunda Adâncata va avea din nou derby. De această dată va da piept cu liderul Bărăganul Ciulnița în cel mai tare duel al rundei.

Iată programul complet al etapei cu numărul XV, din 8 decembrie 2018, orele 14:00:

Recolta Bărcănești – CS Amara

Voința Maia – FC Urziceni

Recolta Gheorghe Doja – Victoria Țăndărei

Viitorul Axintele – CSM Fetești

Abatorul Slobozia – Spartacus Iazu

Recolta Gheorghe Lazăr – Unirea Grivița

Victoria Munteni Buzău – Unirea Ion Roată

Bărăganul Ciulnița- Secunda Adâncata