Cine poate participa la tragerea la sorți pentru președinți și locțiitori ai BEC și în secțiile de votare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

În data de 10 iunie 2012 vor avea loc alegeri pentru autoritățile administrației publice locale. Instituția Prefectului Ialomița a început deja demersurile în vederea organizării acestor alegeri, recent fiind emis ordinul privind numerotarea circumscripțiilor electorale din județ.

Așadar, județul Ialomița are 66 de circumscripții electorale, începând cu Slobozia (nr. 1) și terminând cu Vlădeni (nr. 66).

De asemenea, se anunță că persoanele care au cel puțin studii medii, se bucură de prestigiu în localitatea în care domiciliază și nu fac parte din niciun partid politic, care doresc să participe la tragerea la sorți pentru funcțiile de președinți și locțiitori ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, se pot prezenta la sediul primăriei de domiciliu în vederea înscrierii în lista cu propuneri ce va fi înaintată de primar către Instituția Prefectului în vederea întocmirii listei ce se va transmite președintelui Tribunalului Ialomița.

Juriștii care doresc să participe la tragerea la sorți pentru funcțiile de președinți și locțiitori ai birourilor electorale de circumscripție și ale secțiilor de votare sunt invitați la sediul Instituției Prefectului Ialomița, până la data de 10 aprilie 2012, în vederea înscrierii în lista cu propuneri ce va fi înaintată președintelui Tribunalului Ialomița.