comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cinci persoane au fost reținute în urma scandalului de la discoteca din Grivița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/06/2012 | Lege si Ordine

Poliţiştii Secţiei Rurale Griviţa au reţinut, în cursul zilei de joi, 21 iunie, cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, domiciliaţi în comunele Traian şi Griviţa, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi vătămare corporală.

În cursul nopţii de 02/03 iunie a.c., în jurul orei 02.30, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei Rurale Griviţa s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la discoteca din comuna Griviţa s-a produs o altercaţie. La scurt timp, un tânăr de 28 ani din Griviţa a anunţat poliţia prin apel 112 despre producerea aceluiaşi eveniment.

Pentru aplanarea conflictului şi restabilirea ordinii şi liniştii publice, de urgenţă la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti, efective din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă şi un echipaj de jandarmi coordonaţi de ofiţeri din cadrul Secţiei Rurale Griviţa.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în noaptea de 02/03 iunie a.c., în jurul orei 02.00, în curtea discotecii din localitate, între doi tineri de 22, respectiv 23 ani, domiciliaţi în comunele Griviţa şi Traian, s-a iscat un conflict spontan, aceştia purtând discuţii contradictorii.

Tinerii s-au deplasat în afara discotecii pentru clarificarea conflictului, moment în care discuţia a degenerat şi alte trei persoane au intenţionat să-l agreseze pe tânărul de 22 ani, acesta fugind către o altă locaţie.

Întrucât tânărul de 22 ani era cunoscut ca o persoană violentă, agenţii de pază din cadrul barului unde tânărul încerca să se ascundă, nu i-au permis intrarea în incintă. În acest context, doi tineri de 23 şi 28 ani l-au agresat pe cel de 22 ani, în altercaţie intervenind şi alte persoane din Griviţa şi Traian, prieteni cu ambele părţi implicate.

În urma altercaţiilor, cinci persoane, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 29 ani, au fost vătămate corporal şi transportate cu ambulanţa la spitalul municipal Slobozia pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cursul zilei de joi, principalii suspecţi, cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 ani, au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în prezent aceştia aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi pentru identificarea celorlalte persoane implicate în eveniment.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️