15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Cinci incendii de vegetaţie uscată înregistrate în ultimele două zile https://wp.me/p49Kdo-4pt
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Cinci incendii de vegetaţie uscată înregistrate în ultimele două zile

Aproximativ 13 ha de vegetaţie uscată au ars în ultimele 48 de ore pe raza judeţului Ialomiţa. Primul apel telefonic a fost înregistrat sâmbătă, 10 august, când pompierii au fost solicitaţi să acţioneze pentru lichidarea flăcărilor ce se manifestau pe cca. 5000 mp de teren de pe raza oraşului Ţăndărei. În aceeaşi zi, alte trei incendii de vegetaţie uscată au fost înregistrate pe raza localităţilor Urziceni şi Slobozia. Duminică, 11.08.2013, un alt incendiu a fost înregistrat pe raza localităţii Bărbuleşti, după ce un copil lăsat nesupravegheat s-a jucat cu un chibrit generând incendiul. Pompierii au reuşit lichidarea flăcărilor în limitele găsite.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!