comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cinci bărbaţi din Slobozia au sustras peste două tone de fier!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/01/2013 | Lege si Ordine

Cinci bărbaţi din Slobozia au fost surprinşi de jandarmi în timp ce sustrăgeau componente metalice, din incinta unei societăţi comerciale din Slobozia.

Jandarmii grupei de intervenţie Slobozia au fost sesizaţi sâmbătă 26.01, în jurul orei 00.45, despre faptul că mai multe persoane sustrag componente metalice din incinta unei societăţi comerciale din cartierul Bora.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat şi au observat cinci bărbaţi care dezmembrau grilaje metalice din incinta societăţii, pe care le încărcau într-o căruţă.

La somaţia jandarmilor cei cinci bărbaţi au fugit, dar unul dintre ei a fost prins imediat de jandarmi.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia plecaseră de la domiciliu în jurul orei 23.00, pentru a sustrage componente metalice pe care doreau să le comercializeze la un centru de colectare.

La faţa locului au fost găsite 36 de grilaje metalice de diferite dimensiuni, în greutate aproximativă de 2500 kg, care au fost predate reprezentantului societăţii comerciale păgubite.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor, către Poliţia municipiului Slobozia.

Asigurăm cetăţenii judeţului că jandarmii ialomiţeni execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

[box color = orange type=info]De asemenea le recomandăm pe această cale, să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.[/box]