Cetăţenii judeţului, solidari cu persoanele afectate de căderile masive de zăpadă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Autorităţile mulţumesc tuturor persoanelor fizice şi juridice care le-au întins o mână de ajutor celor aflaţi în dificultate, din cauza condiţiilor meteorologice extreme.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa s-a implicat pe parcursul mai multor zile în strângerea şi distribuirea de alimente neperisabile şi apă pentru persoanele sinistrate din zonele afectate de înzăpeziri, viscol şi ger, precum şi a persoanelor singure şi a celor fără adăpost.

Alimentele colectate au ajuns la cetăţenii care au fost cei mai afectaţi de căderile masive de zăpadă.

Totodată, forţele Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Apărării Naţionale, precum şi voluntarii civili au acţionat zilnic pentru deszăpezirea locuinţelor şi căilor de acces din cele mai afectate zone ale judeţului.

Preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, prefectul Petru – Mădălin Teculescu, mulţumeşte tuturor persoanelor fizice şi juridice din afara judeţului care au contribuit cu alimente, apă şi lemne de foc pentru ajutorarea persoanelor cu probleme, şi consideră că această acţiune trebuie încheiată, iar autorităţile locale să se concentreze pe distribuirea corectă a acestor ajutoare.

Judeţul Ialomiţa vă mulţumeşte!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️