comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cercetați pentru deținere, transport sau comercializare pește fără documente legale

Poliţiştii acţionează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol şi combaterii faptelor ilegale asociate din pescuitul ilegal.

Scopul acestor activități este acela de apărare a patrimoniului piscicol şi a integrităţii acestuia, combaterea faptelor ilegale asociate cu pescuitul ilegal, circulaţia, colectarea, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea produselor piscicole, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte, atât prin eliminarea produselor

Ieri, 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au acționat pe raza de competență pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol, îndreptate împotriva habitatelor piscicole, a colectării, transportului şi comercializării ilegale a produselor rezultate din activităţile ilegale de pescuit.

Astfel, pe timpul desfășurării activităților specifice, polițiștii au depistat patru bărbați cu vârste cuprinse între 47 și 49 de ani, toți din localitatea Bordușani, în timp ce transportau, cu ajutorul unui autoturism, doi pești din speciile păstrugă și nisetru, ambii cu lungimea de aproximativ 1 metru, pentru care nu dețineau documente de proveniență.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere, transport, sau comercializarea peștelui fără documente legale, prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura, peștele identificat fiind ridicat în vederea confiscării și redat mediului acvatic.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: