livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Cercetați pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Ieri, 12 octombrie, poliţiştii rutieri din Ialomița au depistat patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 43 de ani, în timp ce conduceau autovehicule pe raza județului, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele indicate au fost cuprinse între 0,46, respectiv 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, trei dintre aceștia fiind conduși la cele mai apropiate unități spitalicești, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Unul dintre conducătorii auto depistați, un bărbat de 36 de ani, din orașul Căzănești, a refuzat conducerea la cea o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că atât bărbatul de 36 de ani, cât și un tânăr de 24 de ani, din municipiul Slobozia, nu posedau permis de conducere.

Totodată, un bucureștean de 31 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, deși avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.