comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cercetaţi de poliţişti pentru sustragerea a peste 2.500 litri de motorină

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/05/2013 | Lege si Ordine

Poliţia a fost sesizată ieri, 14 mai, cu privire la faptul că în perioada 18 aprilie – 07 mai, dintr-un bazin aflat în incinta unei societăţi comerciale situată pe raza comunei Movila, a fost sustrasă cantitatea de 2.660 litri motorină.

Din cercetările demarate cu operativitate de către poliţişti, au fost identificaţi suspecţii, în persoanele a doi agenţi de securitate ai societăţii comerciale, doi bărbaţi de 34, respectiv 35 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Călăraşi. Cei în cauză, în cursul lunii aprilie au sustras în repetate rânduri motorină, pe care ulterior au valorificat-o la persoane fizice, sau au folosit-o în interes personal.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în cauză cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Bărbuleşti / Acţiuni în sistem integrat pentru prevenirea criminalităţii în mediul rural

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Jilavele au organizat şi executat, ieri, 14 mai a.c., în colaborare cu jandarmii ialomiţeni, o acţiune pentru prevenirea criminalităţii în mediul rural.

Cu această ocazie, au fost legitimate 36 de persoane, dintre care 11 au fost verificate în bazele de date şi au fost verificate în trafic 27 de autovehicule.      Pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind suma de 3.000 lei. Într-un caz, alături de măsura principală de aplicare a punctelor amendă, fiind dispusă şi măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare a vehiculului.

Din activitatea poliţiştilor rutieri

Ieri, 14 mai, poliţiştii au depistat pe Drumul Naţional 2 A, pe varianta de ocolire a municipiului Slobozia un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, care se deplasa la volanul unui autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

Un alt tânăr de 29 de ani, din comuna Borăneşti, este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a avea drept de circulaţie în România.

Cel în cauză a fost depistat în cursul zilei de ieri, 14 mai a.c., în trafic, pe raza localităţii de domiciliu, fără asigurarea cartea verde a autoturismului, înmatriculat într-o ţară a Uniunii Europene.