15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor https://wp.me/p49Kdo-dcj
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

 În cursul zilei de ieri, 20 februarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, au desfășurat o acţiune pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţei cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

În cadrul activităţilor desfăşurate, a fost efectuată o percheziție pe raza comunei Bărcănești, la locuința unui bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o armă cu aer comprimat, deținută fără drept de către persoana în cauză.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!