15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Cercetat penal pentru furt auto și conducere fără permis https://wp.me/p49Kdo-f1O

Cercetat penal pentru furt auto și conducere fără permis

Un tânăr de 17 ani, din localitatea Gârbovi, a fost depistat de polițiștii ialomițeni la scurt timp după ce a sustras un autoturism și l-a condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie de 46 de ani, din localitatea Gârbovi, cu privire la faptul că autori necunoscuți i-au furat autoturismul din fața curții.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, autoturismul în cauză fiind depistat în cel mai scurt timp, pe o stradă din localitatea Gârbovi, șoferul fugind de locul faptei.

De asemenea, a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 17 ani, care a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și ,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!