comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cercetat penal după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat și a părăsit locul accidentului. Băut și fără permis.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/06/2020 | Lege si Ordine

La data de 3 iunie, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității s-a produs un accident rutier.

La faţa locului a fost identificat un autoturism ce prezenta avarii la partea frontală ca urmare a impactului cu un stâlp de iluminat şi un copac, în habitaclu nefiind persoane iar portierele asigurate.

În urma investigațiilor polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat de 36 ani, din oraşul Amara, acesta fiind depistat la domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul indicând o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Urmare a interogării bazelor de date a reieșit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA