comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Ceasul rău”. Percheziții la Slobozia.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/03/2015 | Lege si Ordine
Actualizat: 6 martie 2015

UPDATE: 580 de ceasuri contrafacute au fost ridicate de poliţiştii din Ialomița in urma a două percheziţii efectuate, in aceasta dimineata, la locuinţele unei persoane bănuite de comercializarea de produse contrafăcute.

La data de 5 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, au efectuat două percheziţii la locuinţele unei persoane bănuite de încălcarea prevederilor Legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. 

In urma percheziţiilor, au fost ridicate 580 de ceasuri ce purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, precum si alte bunuri si inscrisuri ce ar fi fost folosite pentru comiterea infractiunilor. 

Persoana banuita, un tanar de 27 de ani a fost condus la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, fata de acesta fiind luata masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.


05.03.2015:

În această dimineață, poliţiştii din Ialomița efectuează două percheziţii, pe raza municipiului Slobozia, la locuinţele unei persoane bănuite de comercializarea de produse contrafăcute.

La data de 5 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, desfăşoară o acţiune pentru documentarea activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de încălcarea prevederilor Legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Activitățile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii a 23 de infracţiuni de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul anului 2014, cel în cauză ar fi comercializat către mai multe persoane, prin intermediul unui web-site, mai multe ceasuri contrafăcute, ce purtau însemnele unor mărci înregistrate.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al DIPI.