comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ce se mai fură prin Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/09/2015 | Lege si Ordine

Zece ialomiţeni sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat.

Patru dintre aceştia, două femei şi doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 69 de ani, toţi din municipiul Feteşti au fost surprinşi în flagrant de poliţişti în timp ce transportau cu ajutorul unui atelaj hipo 340 kg de porumb ştiuleţi, care ar fi fost sustras de pe o solă aflată în extravilanul localităţii.

Cerealele au fost restituite unităţii prejudiciate, iar atelajul hipo folosit la comiterea faptei a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Un alt bărbat de 43 de ani, din comuna Vlădeni este bănuit că ar fi sustras fasole, de pe o cultură agricolă situată în extravilanul comunei Borduşani.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar atelajul hipo ce ar fi fost folosit la comiterea faptei a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

O femeie în vârstăd de 80 de ani, din comuna Făcăeni a sesizat poliţia cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras 160 kg porumb boabe.

Din verificările efectuate de poliţişti, au fost identificaţi bănuiţii, în persoanele a trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, toţi consăteni ai părţii vătămate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Doi minori de 17 ani, din comuna Borduşani sunt bănuiţi de poliţişti că în cursul nopţii de 5/6 august a.c., ar fi pătruns în locuinţa unui consătean şi ar fi sustras mai multe bunuri electronice (televizor LCD, boxe audio).

Poliţiştii au recuperat prejudiciul cauzat, care a fost restituit părţii vătămate.

În cele patru cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

IPJ Ialomița