comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ce părere aveți despre serviciile oferite în cadrul Spitalului din Slobozia?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/08/2015 | Locale Ialomita

Reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgență din Slobozia invită cetățenii la dialog, în cadrul unei acțiuni menite să îmbunătățească procesul de comunicare și informare dintre personalul medical și public, prin promovarea serviciilor medicale oferite pacienților.

„Ziua Porților Deschise” va fi organizată sâmbătă, 22 august, între orele 9.00 și 15.00.

Potrivit programului făcut public de reprezentanții instituției, începând cu ora 9.00 și până la 9.30, vizitatorilor le va fi prezentat pliantul informativ despre spital: începuturi, evoluţii și prezent, iar între orele 9.30 – 10.30 vor avea loc activităţi de educaţie sanitară și măsuri de prim ajutor – suport vital de bază la adult, demonstraţii practice.

Totodată, între orele 9.30 – 14.00 se vor desfășura acţiuni de prevenţie sanitară pentru vizitatori: măsurarea tensiunii arteriale și determinarea glicemiei în spații special amenajate, dar și vizite în grupuri organizate în secţiile neurologie, cardiologie, chirurgie și bloc operator.

De asemenea, vor fi susținute sesiuni de informări medicale, între orele 10,30- 12,00, în sala de Consiliu medical, iar între orele 12.00-14.00 vor fi prezentate publicului Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), echipa medicală și dotările, în paralel cu o demonstraţie practică – preluarea pacientului de la Serviciul Ambulanță și SMURD.

În final, reprezentanții unității spitalicești așteaptă un feedback de la vizitatori cu privire la această acțiune, dar și propuneri pentru îmbunătăţirea și diversificarea serviciilor medicale.