comenzi la domiciliu cliseru.ro

Caz șocant în Slobozia. Copil rănit grav la gât de un „căutător în gunoaie”

Părinți, mare atenție! Un copil, în vârstă de aproximativ 11 ani, din Slobozia, a fost tăiat în zona gâtului, cu o lamă de cutter, în această seară, 8 mai, în jurul orei 19.30, în apropierea locului de joacă nr. 19 (bloc 160) de un tânăr de 24 de ani.

Martorii susțin că în timp ce bărbatul, care are aproximativ 24 de ani, se deplasa dinspre stația de autobuz de pe bulevardul Cosminului, către ghena de gunoi din spatele blocului 160, pentru a căuta resturi menajere, copilul de 11 ani s-a nimerit „în drumul” agresorului. În dreptul blocului U28, iritat de faptul că cel mic, care se juca în zonă, nu s-a dat din fața lui, tânărul l-a tăiat cu o lamă de cutter în zona gâtului, provocându-i o rană serioasă.

Alertați de țipetele copilului, cei aflați în zonă, printre care și un polițist în civil, au intervenit imediat și l-au reținut pe atacator până la sosirea poliției. Copilul a fost preluat de Ambulanță și dus la Spitalul din Slobozia pentru acordarea de îngrijri medicale.

copil ranit slobozia

Întrebat de polițist cu ce anume l-a rănit pe copil, agresorul a scos din buzunar cutter-ul și a spus senin: „Cu asta!” Motivul agresiunii a fost acela că, pur și simplu, copilul îi stătea în cale. Tânărul a fost încătușat și dus la Poliție.

agresor

Agresorul se pare că are probleme serioase după moartea tatălui. Acesta locuiește doar cu mama sa și, neavând nicio sursă de venit, caută în gunoaie. Așadar, părinți, mare atenție! Mai ales în condițiile în care agresorul este cercetat în libertate!!!

Foto agresor

 

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️