comenzi la domiciliu cliseru.ro

Căutare persoană, posibil înecată în râul Ialomița.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/08/2021 | Lege si Ordine

Trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, caută o persoană de sex masculin, posibil înecată în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia.

Misiune Cautare

Se intervine cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD, încadrate cu 9 salvatori.

Pentru căutarea posibilei persoane înecate s-au început operațiunile de căutare. Intervenția se află în dinamică. ISU Ialomița

UPDATE 04 august: Au fost reluate căutările pentru persoana posibil înecată în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia. Se acționează cu trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o barcă pneumatică, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD, încadrate cu 9 salvatori. Intervenția se află în dinamică.

UPDATE 05 august: Au fost reluate căutările pentru persoana posibil înecată în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia. Se acționează cu trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni , cu o barcă, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD. Intervenția se află în dinamică.