Caravana „Violența în familie nu trebuie să te lase rece” ajunge la Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

În data de 1 noiembrie 2012, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale a lansat în cadrul unei conferințe organizate în București, campania națională privind prevenirea și combaterea violenței în familie „Violența în familie nu trebuie să te lase rece”.

Cu această ocazie s-a dat startul caravanei mobile prin intermediul căreia vor fi realizate activitățile de conștientizare și informare a populației cu privire la gravitatea acestui fenomen, drepturile pe care legea le conferă victimelor violenței în familie, serviciile de care acestea pot beneficia.

Caravana va avea 35 de opriri în localitățile reședință de județ și sectoarele municipiului București, în locații intens circulate care pot facilita accesul unui număr cât mai mare de persoane la această acțiune.

Prima oprire de acest gen va avea loc în orașul Slobozia, județul Ialomița, Piața Revoluției, în data de 2 noiembrie a.c., între orele 9,00 – 14,00.

NOTA REDACȚIEI – DEȘI ÎN COMUNICATUL DE PRESĂ ESTE MENȚIONAT CA LOC DE DESFĂȘURARE PIAȚA REVOLUȚIEI, ACȚIUNEA ARE LOC DE FAPT ÎN ZONA E14.