comenzi la domiciliu cliseru.ro

Caravana Forţelor Aeriene, la Fetești. A fost prelungit termenul limită de înscriere pentru învăţământul militar!

În perioada 20 – 23 ianuarie, Forţele Aeriene Române au organizat o campanie de promovare a carierei militare în mai multe municipii din țară, printre care și Fetești, aflat în apropierea Unității de aviație de la Bărăganu (Borcea). La Fetești, activitatea de promovare a avut loc pe 23 ianuarie, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară.

F1

În cadrul evenimentului, elevii de liceu au aflat detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

F2Scopul campaniei a fost acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul a fost organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din patru municipii.
Cu această ocazie, tinerii au aflat și că a fost prelungit termenul limită de înscriere pentru învăţământul militar.

Prima etapă a campaniei de promovare a carierei militare s-a încheiat la Fetești, însă va continua în perioada următoare. Caravana Forţelor Aeriene şi-a planificat noi destinaţii… surpriză.
Pentru toţi cei interesaţi să facă parte din echipa Forţelor Aeriene precizăm că termenele limită pentru ÎNSCRIEREA candidaților în vederea susținerii probelor de selecție aptitudinală generală (psihologice și fizice) pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar sunt: – 14.02.2020 – Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia;
SUBOFIȚERI
– 15.04.2020 – Școala Militară De Maiștri Militari Și Subofițeri A Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, Boboc;
MAIȘTRI MILITARI
– 10.04.2020 – Școala Militară De Maiștri Militari Și Subofițeri A Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, Boboc;
OFIȚERI
– 20.03.2020 – Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă”, Brașov.
Foto credit: sublocotenent Laura Başturea, Birou informare şi relaţii publice, Forţele Aeriene Române

Mai multe articole de la obiectiv.net: