comenzi la domiciliu cliseru.ro

Candidaturile preşedintelui C.J. şi actualului viceprimar al Sloboziei, aprobate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/03/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 20 septembrie 2012

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat, luni, 19 martie, candidatura lui Silvian Ciupercă pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, precum şi candidatura lui Alexandru Stoica pentru funcţia de primar al municipiului Slobozia.

candidati psd ialomita 2012, vasile ciuperca, alexandru stoicaAlexandru Stoica, actual viceprimar al municipiului Slobozia, a fost propus, recent, în cadrul Comitetului Executiv Municipal, pentru a candida la primăria Slobozia, fiind votat cu 69 de voturi din 70 valabil exprimate, actualul primar social-democrat, Gabi Ionașcu, primind un vot.
Potrivit social-democraților ialomițeni, aceste candidaturi vor fi validate şi definitivate conform prevederilor statutului Partidului Social Democrat la următoarea şedinţă ordinară a Comitetului Executiv Naţional al PSD.
Conform prevederilor protocolului de organizare şi funcţionare a Uniunii Social Liberale, candidaturile la funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi primari de municipii reşedinţe de judeţ sunt unele comune, în numele U.S.L.
Vor exista și candidaturi separate în comune și orașele mici, dar marea majoritate a candidaților vor fi comuni. Aceste candidaturi nu au fost făcute publice deocamdată, mai ales că sunt schimbări de la o zi la alta, cum a fost cazul celor doi primari PSD, din comunele Ciochina și Perieți, care au ales să reprezinte PDL la alegeri.