comenzi la domiciliu cliseru.ro

Candidatul USR PLUS pentru funcția de primar al comunei Ciochina, Marian Țolea: Sunt implicat total în proiectul „Ciochina modernă” și deranjez baronul PNL

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/08/2020 | Politica

Mă numesc Țolea Marian, am 27 de ani, locuiesc în Comuna Ciochina, satul Bordușelu, și candidez pentru funcția de primar a comunei Ciochina. În anul 2016 am absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București.

În timpul facultății am urmat stagii de practică în diverse instituții cu activitate juridică, iar în prezent lucrez în cadrul unei firme de familie care activează în domeniul agricol.

De ce am ales politica?

Marian Tolea
Marian Tolea

În urmă cu aproximativ cinci ani, când auzeam de politică mi se făcea lehamite, în special din cauza actorilor din prim planul politic al țării, dar discutam politică, analizam cum se întâmplau lucrurile și cum credeam eu că ar fi trebuit să se întâmple. Consider că nevoia schimbării clasei politice a început la Revoluția din 1989 și deși timpul a trecut, această nevoie a rămas. Cred că acest lucru este cauzat de realitatea pe care o trăim, și anume că mentalitatea comunistă a rămas adânc înrădăcinată la unii actori politici. Starea de fapt a zilelor noastre mi-a confirmat ipoteza că fără implicare acea schimbare în bine pe care noi toți ne-o dorim nu apare. Pentru că schimbarea începe cu mine, cu tine, cu noi toți. Iar eu m-am hotărât să mă implic, asumat și responsabil în schimbarea locului unde trăiesc, a comunei unde m-am născut și locuiesc.

Faptul că au apărut în presa locală și în cea națională articole de ziar cu scopul denigrării mele, mă face să le mulțumesc celor ce au comandat și plătit aceste articole, le mulțumesc pentru reclama făcută, chiar dacă a fost plină de dezinformări.

Într-adevăr, sunt parte într-un dosar colectiv care, în acest moment, se află la Curtea de Apel București.  Acest dosar, cu o vechime de aproape 10 ani, mi se scoate acum la început de campanie electorală pentru a denigra munca și implicarea mea, dar nu numai a mea, ci și a colegilor mei, de către actuala administrație locală. Această acțiune defăimătoare mă face să cred că sunt cu adevărat o problemă pentru actuala conducere a localității.

În viață am învățat din greșelile mele și din greșelile altora că este important să îți asumi și faptele bune dar și păcatele pe care le ai, important este să vrei să înveți, să tinzi către perfecțiune chiar dacă știi că-i imposibil de atins.

Nu am nicio nevoie personală și nu vin să fac politică cu gândul la interese personale. Am intrat în această luptă pentru o cauză, aceea de a moderniza comuna Ciochina prin proiecte în domeniul infrastructurii rutiere comunale, de atragere a investitorilor în comună, reabilitarea bazelor sportive ce aparțin de școala gimnazială din Ciochina, de reabilitare a școlii, mutarea grupurilor sanitare în incinta școlii și dotarea ei corespunzător anului 2020 după norme europene, dar și multe alte proiecte pe care le voi prezenta în timpul campaniei.

Încrederea și semnalele pozitive pe care le-am primit de la locuitorii comunei Ciochina și de la oamenii care mă cunosc, sunt lucrurile care mă fac să merg mai departe, mă susțin și îmi dau puterea să continui ceea ce am început. Alături de acești oameni voi realiza schimbarea de care se teme actuala administrație locală, schimbare nedorită de cei ce se simt în pericol din cauza nelegiuirilor făcute.