comenzi la domiciliu cliseru.ro

Candidatul PNL la primăria orașului Țăndărei: „Sunt Iordache Adam Marin și voi fi primarul tău! Nu rata ocazia”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/05/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 24 iunie 2012

Duminică, 13 mai, liberalii și-au lansat candidatul la funcția de primar al orașului Țăndărei. Pe inginerul Iordache Adam Marin. Într-o atmosferă specială, având alături mulți tineri, dar și liberali cu state vechi în partid și cu notorietate la nivel național, Iordache Adam Marin a intrat în cursa electorală, fiind cotat cu șanse reale de a ajunge primarul țăndărenilor. Și va ajunge primar pentru că are experiența administrării unui oraș, știe ce are de făcut, îi pasă de oameni, și, în plus, are alături o echipă puternică.

Iordache Adam Marin, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Țăndărei: Țin să vă mulțumesc pentru faptul că sunteți în număr atât de mare alături de mine. Este o zi specială. Mă aflu astăzi aici pentru că îmi pasă. Îmi pasă de ceea ce se întâmplă în orașul meu. Dacă nu mi-ar fi păsat, m-aș fi dat la o parte și aș fi lăsat pe alții să conducă. Știu că pot, știu că vreau, știu că am toate calitățile necesare pentru a conduce acest oraș. Am o echipă puternică în spate, care mă susține, un colectiv politic foarte bun la nivel local, iar candidații la funcția de consilier sunt oameni de cea mai bună calitate, în care am încredere. Împreună vom schimba fața acestui oraș. Cu siguranță vom face tot posibilul să aducem investitori, să creăm locuri de muncă, pentru că fiecare dintre noi avem cunoștințe care au plecat în lume să câștige un ban, lăsându-și familia, copiii, prietenii. Trebuie să facem în așa fel încât ei să se întoarcă acasă. Este jenant, este dramatic chiar, faptul că în ultimii 20 de ani mare lucru nu s-a făcut. Nu au fost în stare să acceseze acele fonduri europene de care aveam atâta nevoie, nu au fost în stare să fie cu fața către tineret. Tinerii nu au o casă de cultură, nu au unde să se distreze. Eu am să creez posibilitatea de a face acea Casă de cultură. Dumnezeule, de 20 de ani se chinuie să facă asta. Nu au fost în stare nici măcar să o dărâme, darămite să facă alta. În plus, Țăndăreiul va fi primul oraș din România care nu va mai avea câini comunitari pe stradă. Și vă spun asta cu cea mai mare convingere, pentru că eu cunosc bine această situație. Am prieteni foarte buni cu care m-am consiliat, am Asociații de protecție a animalelor care mă ajută și cunosc acest fenomen foarte bine. Iordache iubește animalele, dar va aplica legea. Nu în ultimul rând, vreau să vă spun că Primăria va fi deschisă cetățeanului, va fi o altfel de relație între primar și cetățean”, a declarat candidatul PNL la funcția de primar al orașului Țăndărei.

[stextbox id=”simplu” caption=”Cine este Iordache Adam Marin?” color=”0066ff” ccolor=”ffff99″ bgcolor=”ffff99″ cbgcolor=”0066ff” image=”null”]„M-am născut în localitatea Bucu, acum 53 de ani. Școala generală am făcut-o în comuna natală. Liceul și facultatea le-am făcut în București.

iordache adam marin

Am lucrat ca inginer mecanic la fostul IAS Ograda, apoi am fost director la FNC Ograda. Am avut în subordine și peste 300 de muncitori și mi-a plăcut să lucrez cu oamenii dintotdeauna. Nu am avut niciodată probleme cu legea. Sunt o fire întreprinzătoare și, din anul 1991, am o societate comercială care în fiecare an a fost pe profit și nu a avut vreodată datorii restante la plata impozitelor și taxelor. Am creat locuri de muncă și am rezistat pe piață în toată această perioadă grea. De patru ani lucrez în administrație și sunt șeful Serviciului de Administrare a Domeniului Public Țăndărei. Ca orice om, am și calități dar și defecte. Nu sunt un om perfect, dar sunt unul care încearcă în permanență să facă lucrurile mai bine. Sunt căsătorit și am doi băieți. Amândoi sunt buni și mă mândresc cu ei”.[/stextbox]

Iordache Adam Marin are sprijin la nivel județean și național

Ioan Martin, președintele PNL Ialomița și vicepreședinte al Consiliului Județean: „Sunt mândru și onorat să vă pot prezenta astăzi pe viitorul primar al orașului Țăndărei. Domnul inginer Iordache este adevăratul primar al acestui oraș. Este propunerea noastră, este garanția noastră că și acest oraș se poate dezvolta, este garanția pe care v-o oferim noi căaacest oraș are un viitor și merită să facă parte din România și din Europa. Suntem o echipă puternică, o echipă cu tradiție, avem în spate peste 30 de ani de liberalism, iar domnul primar Iordache va face cinste și va duce cu onoare această ștafetă mai departe. Este momentul în care trebuie să vă uniți forțele și pe 10 iunie să oferiți o șansă tuturor copiilor și tinerilor din orașul Țăndărei. Este momentul în care ne putem influența viitorul, în care putem deschide o nouă cale pentru acest oraș”.
Cristina Ancuța Pocora, deputat Colegiul 1 Fetești-Țăndărei: „Merităm ceva mai bun la Țăndărei. Merităm să avem un primar care să se uite către oameni, să fie printre oameni, care să rezolve problemele orașului. Și, în ceea ce mă privește, îl susțin și cred cu tărie că acest primar este Iordache Adam Marin. Garantez pentru el. În ceea ce-l privește, și în ceea ce mă privește, Iordache Adam Marin va fi un primar care va avea susținerea Guvernului României. Eu întotdeauna am mijlocit între aleșii noștri și ministerele din Guvern. De aceea, vreau să-l asigur că va avea susținerea Guvernului României prin mine și voi face toate eforturile pentru ca problemele dumneavoastră, prin domnia sa, să ajungă la Guvern și să nu mai pățim bătaia de joc legată de spitalul din Țăndărei. Votați-l pe 10 iunie pe Iordache Adam Marin și echipa de consilieri PNL. Și de asemenea, la Consiliul Județean, sub sigla USL”.
Ludovic Orban, deputat PNL: „Am hotărât să vin astăzi la Țăndărei pentru că eu cred aveți o șansă uriașă. Și nu glumesc. Gândiți-vă la cei care s-au succedat de-a lungul timpului în diverse funcții publice și uitați-vă la Iordache Adam Marin. Este un om extrem de serios, un om priceput, un om care știe deja ce trebuie făcut. Voi, cei care locuiți aici, știți poate mai bine decât mine că ceea ce s-a făcut, cât s-a făcut, s-a făcut în mare parte datorită lui și datorită poziției pe care a avut-o, de șef al Administrației Domeniului Public. Fără resurse, fără niciun fel de susținere din partea primarului, fără niciun fel de resurse suplimentare asigurate din diferitele programe guvernamentale sau europene. Vă garantez că dacă îl veți vota pe Marin Adam Iordache veți intra și dumneavoastră în clasamentul orașelor în care au fost accesați bani europeni pentru dezvoltare. Pentru că există o echipă care îl va sprijini. Nu rata această șansă. Participați la vot și votați cu Iordache Adam Marin și echipa liberală”.

Ce va face Iordache Adam Marin pentru tine dacă ajunge primar?

 • Va aduce investitori prin crearea de facilități acestora – astfel, se vor crea locuri de muncă. 
 • Țăndăreiul va fi primul oraș din România care nu va mai avea câini comunitari pe stradă. 
 • Casa de Cultură va deveni o realitate, tineretul și oamenii în vârstă fiind permanent în atenție. 
 • Învățământul va fi o prioritate, grădinițele urmând să fie dotate cu ce este necesar. 
 • Va accesa fonduri europene nerambursabile, va dezvolta rețeaua de apă, canal, gaze și va continua lucrările începute. 
 • Va renegocia contractul cu RAJA, în așa fel încât cetățeanul din Țăndărei să plătească prețul corect al apei și canalizării. 
 • Va soluționa problema aruncării necontrolate a gunoiului, iar prețul la gunoi va fi cel corect. Țăndăreiul va fi un oraș curat. 
 • Va repara străzile, trotuarele, va reabilita spațiile verzi, fântânile arteziene, parcurile.
 • Reînființarea fiscului, trezoreriei și spitalului.
 • Va izola termic blocurile cu fonduri de la Guvern-primărie-cetățean.
 • Va scoate apa din subsolurile blocurilor cu ajutorul primăriei
 • Va executa parcări pentru autocamioane și autoturisme
 • Va economisi bani publici prin luarea unor măsuri în acest sens
 • Va face sens giratoriu la intersecția străzilor Brăilei cu București în zona Supercoop
 • Va proiecta și crea premisa unei șosele ocolitoare a centrului urban și dezvolta zona de nord-est a orașului.
 • Va păstra ordinea publică, iar cetățeanul va fi în siguranță.

[box color=yellow]AI ÎNCREDERE ȘI NU RATA OCAZIA!

VOTEAZĂ IORDACHE ADAM MARIN ȘI ECHIPA PNL[/box]