15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Campanie de informare „Furaje sănătoase pentru animale” https://wp.me/p49Kdo-4GR
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Campanie de informare „Furaje sănătoase pentru animale”

furajeObiectivul principal al normelor de  igienă a furajelor îl reprezintă  garantarea unui nivel ridicat de  protecţie a consumatorilor, în ceea ce priveşte siguranţa alimentară precum şi a sănătăţii şi bunăstării animalelor

Pentru a atinge acest obiectiv, în perioada 11 noiembrie – 20 decembrie, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor prin Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (D.S.V.S.A.)  Ialomiţa va organiza în judeţul Ialomiţa o campanie de informare a fabricanţilor din sectorul hranei pentru animale, al transportatorilor, al antrepozitarilor şi al manipulatorilor de furaje, desfăşurată sub egida “Furaje sănătoase pentru animale”, cu scopul aducerii în prim-plan a măsurilor ce trebuie întreprinse pentru asigurarea conformităţii şi prevenirea contaminării acestora.

În acest sens, D.S.V.S.A. Ialomiţa va organiza întalniri în diferite zone ale judeţului (Fierbinţi, Grindu, Urziceni, Căzăneşti, Slobozia, Feteşti) cu fermierii, fabricanţii din sectorul hranei pentru animale, transportatorii, antrepozitarii şi manipulatorii de furaje, precum şi cu cei interesaţi sau implicaţi, cu responsabilităţi în domeniul nutriţiei animalelor şi vor fi discutate aspecte privitoare la:

  • norme generale privind igiena furajelor;
  • cerinţe privind siguranţa hranei pentru animale;
  • condiţii şi proceduri de asigurare a urmăririi furajelor (trasabilitatea);
  • metodologia recoltării de probe din furaje;
  • responsabilităţile operatorilor cu activitate în domeniul hranei pentru animale.

Vor fi distribuite şi afişate materiale în zone şi obiective  cu mare acces pentru public, cum ar fi: primării, spaţii comerciale, sediile Poliţiei locale, şcoli, dispensare umane şi veterinare, biserici, cămine culturale, pieţe, târguri etc.

Comunicat de presă: COMPARTIMENTUL COMUNICARE DIN CADRUL DSVSA IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!