comenzi la domiciliu cliseru.ro

Butelii GPL împrăștiate pe DN 2A, în urma unui accident auto în apropierea localității Balaciu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/10/2011 | Infotrafic

accident butelii gpl dn2a blaciuIeri, 24 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, pe DN2A, în afara localităţii Balaciu s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În timp ce un bărbat în vârstă de 44 ani, din comuna Lipăneşti, judeţul Prahova, conducea un ansamblu auto format din autotractor şi o semiremorcă, din direcţia Slobozia către Urziceni, pe fondul altor preocupări în timpul conducerii, a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă, acroşând doi copaci.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Ansamblul auto menţionat este omologat pentru transport butelii GPL pentru uz casnic, iar la momentul producerii accidentului acesta transporta butelii goale, care s-au împrăştiat atât pe partea carosabilă cât şi în afara acesteia.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

După producerea accidentului rutier, traficul s-a desfăşurat cu dificultate pe sensul de mers Urziceni Slobozia, iar circulaţia pe celălalt sens a fost deviată pe un drum lateral, paralel cu DN2A.