15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locuri de munca > Bursa locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Spania https://wp.me/p49Kdo-4Ms
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Bursa locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Spania

spaniaAgenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează bursa locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Spania în data de 13 ianuarie 2014 la Vaslui  și 15 – 16 ianuarie 2014 la Slatina.

La această acțiune sunt oferite 750 de locuri de muncă pentru cules căpșuni.

Cerințele locurilor de muncă pentru cules capșuni sunt următoarele:

  • persoane apte pentru muncă grea, la câmp;
  • femei cu varsta cuprinsă între 18 – 40 ani și experiență.

Programul de lucru este de 39 de ore pe săptămână, respectiv, 6,5 ore/zi , iar durata contractului este de 3 luni.

Se oferă un salariu de 39,48 brut pe zi din care se rețin următoarele: 113 euro asigurare socială, 2% impozit pe venit, transportul și 1 euro pe zi pentru cazare.

Persoanele  interesate se pot înscrie la sediul Agenției Județene pentru  Ocuparea Forței de  Muncă Ialomița și la Punctele de Lucru din Fetești, Țăndărei și Urziceni până  la data de 8 ianuarie 2014.

Pentru înscriere sunt necesare: copie BI/CI, adeverință medicală apt de muncă și cazier juduciar.

Locația va fi comunicată ulterior.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!