comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/09/2014 | Locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa va organiza în data de 26 septembrie 2014, ora 9.00 ,” Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” eveniment care va avea loc la Slobozia – Centrul Cultural UNESCO “IONEL PERLEA”.

Acţiunea, organizată la nivel naţional, urmăreşte facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a tinerilor absolvenţi care nu au reuşit prin forţe proprii să ocupe un loc de muncă dupa absolvire.

Agenţii economici care doresc să încadreze în muncă absolvenţi sunt aşteptaţi să participe la această acţiune, ofertele de locuri de muncă putând fi transmise la toate sediile instituţiei noastre.

Pe lângă faptul că se oferă o şansă tinerilor de a se încadra în muncă, angajatorii care încadrează în muncă absolvenţi primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat:
a) o sumă egală cu valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data încadrării în muncă, pentru absolvenţii ciclului inferior al liceului sau ai şcolilor de arte şi meserii;
b) o sumă egală cu de 1,2 ori valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare la data încadrării în muncă, pentru absolvenţii de învăţământ secundar superior sau învăţământ postliceal;
c) o sumă egală cu de 1,5 ori valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare la data încadrării în muncă, pentru absolvenţii de învăţământ superior.

Absolvenţii interesaţi să participe la bursa, sunt rugaţi să se înscrie la sediul Agenţiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl F1, parter şi la sediile punctelor de lucru din Urziceni, Fetesti si Tandarei.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0243/231.809, 0243/230.999, la sediul AJOFM Ialomita, localitatea Slobozia, str. Lacului , nr.10, etaj 3 sau pe site-ul institutiei www.ialomita.anofm.ro