comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bursa locurilor de muncă în domeniul turism și alimentație publică – sezonul estival 2017

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/06/2017 | Locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa a organizat marți, 13 iunie, “Bursa locurilor de muncă în domeniul turismului și alimentației publice – sezonul estival 2017”, acțiune ce s-a desfășurat la Centrul Cultural “Ionel Perlea” din Slobozia, începând cu ora 10.00.

AJOFM Ialomița a contactat pentru participarea la această bursă 57 de agenți economici, însă au răspuns pozitiv doar 9, în cadrul bursei fiind oferite 57 de locuri de muncă.

Oferte pentru locuri de muncă vacante au fost în următoarele meserii: Ajutor bucătar, Ajutor ospătar, Barman, Bucătar, Cameristă, Casier plajă, Îngrijitor piscină, Lucrător/muncitor bucătărie, Lucrător comercial, Operator rețele, Ospătar, Recepționer hotel, Salvamar, Vânzător.

Aproape 90 de șomeri au fost prezenți, din care 45 au fost selectați în vederea angajării.

Pe parcursul evenimentului a avut loc și o întâlnire a reprezentanților AJOFM Ialomița cu elevi ai claselor a XI-a, profil turism, prima clasă organizată în județ, de la alimentație publică, care au venit să vadă cum se desfășoară o bursă a locurilor de muncă, ce înseamnă un CV, o discuție cu un angajator, atitudinea pe care trebuie să o aibă în cadrul unei astfel de discuții, cum poate AJOFM să ajute un absolvent și multe alte informații necesare.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️