15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Politica > Bursa Electronică Agricolă Română https://wp.me/p49Kdo-6kb
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Bursa Electronică Agricolă Română

Principalele elemente care constituie o economie puternică, ce dă o dovadă de naționalism pozitiv sunt Resursele și Piața.

mario caloianu unpr bursa electornica agricola

Capitalul cel mai important al României este capitalul agricol, promotorul și furnizorul agro-industriei. Pentru ca acest lucru să fie pus în valoare avem nevoie de cel de-al doilea element structurat solid, reglementat și anume Piața.

Proiectul meu pune în armonie capitalul agricol și consumul propriu, și anume stimularea consumului de produse agricole românești în propria piață.

În acest sens se naște Bursa Electronică Agricolă Română.

  1. Scop – Eficientizarea schimbului /comerțului pe piața liberă pe principii concurențiale în funcție de raportul cerere/ofertă a produselor agricole, cu precădere a cerealelor, dar și a legumelor, fructelor, produselor piscicole atât în stare proaspătă cât și ca rezultat al prelucrării industriale sau artizanale.
  2. Funcționarea – Platforma on-line pe care se tranzacționează liber produsele agricole listate.
  3. Sistem integrat care contribuie la conștientizarea deținătorilor de terenuri agricole asupra valorii reale a muncii lor. Susține asocierea în vederea obținerii de exploatații agricole eficiente. Asigură gratuitate pentru depozitarea cerealelor în silozuri, cât și a legumelor și fructelor în centre de colectare/depozitare/condiționare.
  4. Implicit prin instituirea unui cadru concurențial va duce la eficientizarea lucrărilor agricole specifice și cresterea producției, agricultura de subzistență îndreptându-se spre o agricultură orientată spre profit.
    Micii fermieri constituiți în asociații, din consumatori ai produselor dobândite în gospodărie sau din arendă, devin beneficiari reali ai profitului obținut prin vânzarea pe piață a produselor.
Comunicat de presa – Deputat Mario Ernest Caloianu (UNPR)

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!