15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locuri de munca > Bursă a locurilor de muncă pentru Germania https://wp.me/p49Kdo-2CE
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Bursă a locurilor de muncă pentru Germania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza o bursă a locurilor de muncă pentru Germania în sectorul agricol dar si pentru anumite meserii. Sunt oferite 70 de locuri la culesul produselor agricole (sparanghel, căpșuni) și 150 de locuri pentru vânzarea produselor agricole.

Se oferă și 60 de locuri de muncă pentru bucătar, cameristă, ospătar, ajutor în bucătarie, ajutor în gastronomia de sistem.

 Persoanele interesate se vor adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița din Slobozia str Lacului nr. 10 et 3 cam 17. Informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0243/231809, 0243/230999.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!