comenzi la domiciliu cliseru.ro

Braconieri prinși în Slobozia. Arme confiscate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/02/2016 | Lege si Ordine

Opt ialomițeni au fost depistaţi în timp ce vânau în intravilanul municipiului Slobozia.

arme braconieri sloboziaPoliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează 8 ialomiţeni cu vârste cuprinse între 39 şi 65 de ani, întrucât duminică, 31 ianuarie, au fost depistaţi în timp ce vânau într-o zonă ce se află în intravilanul municipiului Slobozia.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 7 arme de vânătoare cu alice, 2 arme de vânătoare cu glonţ şi muniţia aferentă acestora în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic.

Vezi și: Peisaj de vis în Ialomița. Vulpi și căprioare FOTO & VIDEO


Mandat executat

În cursul zilei de sâmbătă, 30 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni şi Secţiei Rurale Coşereni au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 46 de ani din comuna Sineşti, urmărit, pe numele căruia Judecătoria Sector 2 Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.


Tânăr identificat de poliţişti la scurt timp după ce a sustras mai multe bunuri din anexa unei locuinţe

 Poliţiştii cercetează un tânăr de 30 de ani, din comuna Munteni – Buzău, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul nopţii de 30/31 ianuarie a.c., tânărul ar fi pătruns în anexa locuinţei unui consătean, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (cereale, bunuri alimentare, o unealtă electrică).

Poliţiştii au recuperat în totalitate prejudiciul, pe care l-au restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️