comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bine ați venit și drum bun!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/01/2012 | Locale Ialomita

Simbolurile municipiului Slobozia, la fiecare intrare în oraș

Macheta Catedralei din Slobozia, spicele de grâu caracteristice județului Ialomița, un județ preponderent agrar, stema Sloboziei, steagurile României, Uniunii Europene și al municipiului Slobozia, dar și un buchet de flori, dispuse pe un suport de ciment, toate acestea îți vor arăta că ai intrat pe teritoriul municipiului Slobozia.
Pentru cine nu a reușit să călătorească din și spre municipiul Slobozia, le putem spune că la fiecare dintre cele șapte intrări/ieșiri principale din oraș sunt dispuse astfel de semne reprezentative pentru municipiu, prin care ești atenționat că ai intrat sau ai ieșit de pe teritoriul administrativ al Sloboziei.
Creația aparține unui om de afaceri local și a durat mai mult de un an până să se aleagă forma finală.
Viceprimarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, este convins că ceea ce s-a creat este deosebit, probabil unic în România, iar lucrarea merită toți banii.
„Pe constructor nu l-am grăbit. A prezentat mai multe modele, iar în final a ieșit ceva deosebit. Mai avem unul de montat, spre Brăila. Să sperăm că le vom și lumina, pentru că nu prea avem soluții la momentul actual pentru toate, pentru a se vedea și noaptea. Fără falsă modestie, nu am văzut nicăieri în România așa ceva. Lucrarea merită cu prisosință toți banii, nu atât de mulți cum vă imaginați. Dar a ieșit ceva extraordinar”, a declarat acesta.