comenzi la domiciliu cliseru.ro

Beat la volan, fără permis, interceptat și prins de polițiști la Bărbulești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/04/2020 | Lege si Ordine

La data de 20 aprilie, în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei de coronavirus și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițistii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timpul unui filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN1D, din direcția Urziceni către Bărbulești.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a mărit viteza de deplasare, încercând să fugă, însă a fost interceptat și prins de polițiști pe raza comunei Bărbulești.

În urma verificărilor a reieșit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani, este din localitatea Barcanesti, și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Urziceni, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie reținut.

De asemenea atât bărbatul, cât și o femeie care se afla în autotursim au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totala de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Citește și:

Beat la volan, fără permis, urmărit și prins de Poliția Locală Slobozia. În mașină se mai aflau o femeie și un minor.