Bătrân din Scânteia dispărut din Spitalul de Urgență din Slobozia. L-aţi văzut?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Update 08.07. 2013:  Bărbatul în vârstă de 73 de ani, căutat de poliţiştii ialomiţeni după ce acesta a plecat voluntar dintr-o unitate medicală a fost depistat  / Poliţistul care l-a găsit se afla în timpul liber şi participase, alături de poliţişti, jandarmi şi voluntari la operaţiunile de căutare

Duminică, 7 iulie, în jurul orei 20.45, un agent de poliţie din cadrul Biroului de Ordine Publică Slobozia, aflat în timpul liber, l-a observat pe bărbat în timp ce se deplasa pe câmp, la ieşire din municipiul Slobozia, la aproximativ 20 de metri de drumul naţional pe direcţia Urziceni.

Poliţistul l-a transportat pe bărbat cu maşina personală la Spitalul de Urgenţă Slobozia, unde a fost predat cadrelor medicale.

Din declaraţiile acestuia a rezultat că a părăsit voluntar unitatea medicală, fără a putea oferi un motiv cu privire la gestul său. De asemenea, în urma declaraţiei verbale a bărbatului şi examinării acestuia s-a stabilit că pe durata absenţei sale nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Reamintim faptul că dispariţia celui în cauză a fost sesizată Poliţiei în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 10.00,  din investigaţiile şi cercetările iniţiale stabilindu-se că vineri, 5 iulie a.c., în jurul orei 18.00, bărbatul a părăsit voluntar unitatea medicală în care se afla internat din ziua anterioară, fără a comunica vreunei persoane sau vreunui cadru medical acest fapt.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că URSE TUDOREL, de 73 de ani, din comuna Scânteia, a plecat din Spitalul de Urgenţă Slobozia şi nu a mai revenit până în prezent.

Urse TudorelDin investigaţiile şi cercetările efectuate s-a stabilit că vineri, 5 iulie a.c., în jurul orei 18.00, bărbatul a părăsit voluntar unitatea medicală în care se afla internat din ziua anterioară, fără a comunica vreunei persoane sau vreunui cadru medical acest fapt.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE: înălţime aproximativ 1,80 m greutate 90 kg, părul alb tuns scurt, ochi căprui, nebărbierit, cu două cicatrici mari pe coapsa stângă şi pe antebraţul stâng şi o alună mare neagră în zona lombară. Bărbatul schiopătează vizibil cu piciorul drept.

În momentul plecării din spital purta pantaloni de pijama, de culoare roşu cu alb, bluză de pijama de culoare gri cu carouri alb şi negru, încălţat cu papuci din plastic de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!