comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bariera de la Drajna, semn de prosperitate…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/10/2018 | Locale Ialomita

Necesitatea unei investiții într-un pasaj suprateran la trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna, pe DN 21, este din ce în ce mai adusă în discuție. Din păcate, însă, de foarte mulți ani, s-au făcut doar pași mici, strângeri de semnături, discuții și cereri, fără un răspuns concret. Astfel că șoferii care tranzitează zona au ajuns să aștepte la barieră chiar și 20 de minute.

Marian Neacșu, președintele PSD Ialomița, reclama luni, 1 octombrie, la începutul unei conferințe, că a întârziat la eveniment din cauza barierei de la Drajna și că nimeni nu îi dă informații clare despre stadiul vreunui proiect de construcție a unui astfel de pasaj. Mai mult, i s-a replicat că dacă trec multe trenuri pe acolo este semn bun, că „în țară se lucrează”…

„Îmi cer scuze pentru minima întârziere, este din motive de pasaj de la Drajna, iar cei care treceți spre sau de la București cunoașteți problema. De câte ori am încercat să rezolv ceva, mi s-a replicat că se află într-o anumită fază, într-o anumită procedură și că este foarte bine că se vede că în țară se lucrează. Se deplasează multe trenuri spre Constanța și vin de acolo înapoi… Partea proastă este că noi avem foarte multe de pătimit pe relația asta Ialomița, Brăila, București. Îmi cer scuze pentru aceste minute de întârziere”, spunea Marian Neacșu.