comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bărbulești: Patru persoane reţinute după ce au fost implicate într-un conflict stradal

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/07/2013 | Lege si Ordine

14 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 49 de ani, toate domiciliate în comuna ialomiţeană Bărbuleşti, sunt cercetate de poliţişti, fiind suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni, comise în cursul anului 2013.

În baza probatoriului administrat de poliţiştii ialomiţeni, faţă de patru dintre acestea a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Toate cele 14 persoane au provocat şi participat la un conflict stradal pe raza comunei Bărbuleşti, în seara zilei de 15 iulie a.c., având asupra lor obiecte contondente. Pentru aplanarea conflictului au intervenit două echipaje mixte poliţist-jandarm, prevenind astfel degenerarea în acte de violenţă a situaţiei.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că cei în cauză sunt suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni, săvârşite anterior conflictului, în diferite participaţii astfel: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, şantaj, port fără drept al cuţitului în locuri publice, distrugere, conducere fără permis, lovire sau alte violenţe.

Cele patru persoane reţinute au fost prezentate Parchetului în cursul zilei de vinerii, 19 iulie a.c., cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării săvârşirii faptelor, participaţia fiecărui suspect la comiterea acestora şi documentarea activităţii infracţionale a celor în cauză.