comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bărbat dispărut de la domiciliu. L-ați văzut?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/03/2016 | Lege si Ordine
Actualizat: 12 martie 2016

UPDATE:

Bărbatul de 61 de ani, din municipiul Feteşti, dispărut la data de 8 martie a.c., a fost găsit de poliţişti.

ADAM NECULAI, din municipiul Feteşti, sesizat ca dispărut la data de 8 martie a.c., a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale pe raza localităţii de domiciliu.

Potrivit declaraţiei bărbatului, pe durata plecării voluntare de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracţiuni.


Un bărbat de 61 de ani a dispărut din municipiul Feteşti. Dacă îl vedeţi, apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat poliţia!

persoane disparute ADAM NECULAILa data de 04 martie, poliţiştii din Ialomiţa au fost sesizaţi despre faptul că ADAM  NECULAI, de 61 de ani, din municipiul Feteşti a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, aproximativ 70 de kg., părul negru şi drept, faţa ovală, ochii căprui, constituţie atletică, cicatrice post-operatorie în zona abdomenului cu lungimea de aproximativ 10 cm. Bărbatul purta la momentul dispariţiei o geacă din fâş de culoare gri cu albastru, blugi de culoare albastră, şapcă de culoare verde, cizme din cauciuc de culoare verde.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!