15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Bâlciurile… „raiul” comerţului ilicit https://wp.me/p49Kdo-83h
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Bâlciurile… „raiul” comerţului ilicit

Joi 8 septembrie, în jurul orelor 18.00, jandarmii din cadrul unei patrule care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările ocazionate de „Târgul de toamnă” din comuna Ciochina, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie  comercializa pe o tarabă, mai multe şepci ce purtau inscripţii ale unor mărci înregistrate.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanei şi legalităţii activităţii pe care aceasta o desfăşura.

În timpul verificărilor femeia a declarat că achiziţionase şepcile de la un centru comercial din municipiul Bucureşti cu suma de 10 lei/ bucată şi le comercializa cu preţul de 20 lei/bucată.

Având în vedere faptul că şepcile purtau inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate şi aveau un preţ de vânzare scăzut, iar persoana în cauză nu deţinea nici un document de provenienţă al acestora, jandarmii au procedat la ridicarea lor în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii i-au întocmit femeii de 33 de ani din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ”punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică cu o marcă înregistrată”, pe care le-au înaintat către  Inspectoratul de Poliţie al judeţului Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor.

         Menţionăm că este a 11 a situaţie din anul în curs, în care jandarmii constată acest gen de fapte.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, pentru siguranţa dumneavoastră.     

Jandarmeria Ialomița

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!