comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bacalaureat în siguranţă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/06/2013 | Lege si Ordine

Zilnic, aproximativ 40 de poliţişti asigură ordinea şi liniştea publică în unităţile de învăţământ din judeţul Ialomiţa în care au loc probele din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2013.

Poliţiştii ialomiţeni, sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali, asigură măsurile specifice pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în centrele de examinare şi în zonele adiacente. Acestea sunt incluse în itinerariile de patrulare, în special pe timpul sosirii şi plecării candidaţilor şi a însoţitorilor acestora la/de la locurile de susţinere a examenelor.

Poliţiştii acţionează în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

Totodată, efectivele de poliţie rutieră asigură fluidizarea şi dirijarea traficului rutier în zona celor 16 unităţi de învăţământ preuniversitar în care se  susţine examenul de bacalaureat.