comenzi la domiciliu cliseru.ro

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: Ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/11/2017 | Vremea
Actualizat: 27 noiembrie 2017

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN – Interval de valabilitate: 27 noiembrie, ora 16 – 28 noiembrie, ora 16; Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului;
Zone afectate: Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei.

În intervalul menționat, în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Local în județele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Ilfov vântul se va intensifica, temporar cu viteze de 55…65 km/h.
      Notă:  Cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp vor fi și în Dobrogea și vestul Olteniei. Îndeosebi în dimineața zilei de marți, precipitații mixte se vor semnala local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia.

Sursa: ANM

Informația a fost transmisă și prin sistemul de notificări speciale. Dacă nu ai primit-o, abonează-te apăsând clopoțelul roșu din stânga jos a paginii. Vei primi doar notificările importante –  mesaje de interes public, avertizări, alerte, infotrafic etc. Te poți abona pe mobil, desktop, tabletă, pe fiecare în parte. Recomandăm în special abonarea pe mobil.