comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autoutilitară în flăcări. Transporta un butoi de 700 de litri de motorină…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/08/2020 | Lege si Ordine

Incendiu produs la o autoutilitară în comuna Valea Ciorii, satul Murgeanca.

În data de 30 august, a.c., în jurul orei 12:30, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu, produs la o autoutilitară care transporta un butoi de 700 l de motorină, în satul Murgeanca din comuna Valea Ciorii. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost localizat operativ de forțele de intervenție și lichidat după aproximativ o oră. Nu au existat victime. Flăcările au distrus autoutilitara în proporție de 85%. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la un scurtcircuit.

Incendiu la o anexă gospodărească în orașul Țăndărei

În data de 29 august, în jurul orei 16:40, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la un fânar unde erau depozitate plante furajere. Incendiul a fost localizat operativ de forțele de intervenție și lichidat după aproximativ o oră. Nu au existat victime. Au ars aproximativ 800 kg de plante furajere și s-au deteriorat aproximativ 10 ml gard și o căruță confecționată din lemn. Cel mai probabil, incendiul  a fost provocat de jocul copiilor cu focul, mai mici de 6 ani.

Incendiu de vegetație uscată  pe raza comunei Coșereni.

În data de 29 august, în jurul orei 11:10, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza comunei Coșereni. Incendiul a fost stins operativ de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, care au acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar. Cel mai probabil, incendiul  a pornit de la folosirea intenționată a sursei de aprindere.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA