15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Autotren încărcat cu îngrășăminte agricole, căzut în afara carosabilului https://wp.me/p49Kdo-c2O

Autotren încărcat cu îngrășăminte agricole, căzut în afara carosabilului

Evenimentul rutier a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01.30, pe DN 2A, în apropiere de municipiul Slobozia.

Șoferul autotrenului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului și vehiculul s-a răsturnat pe o parte, ieșind de pe carosabil. TIR-ul era încărcat cu 24 de tone de uree, înmagazinată în saci, însă încărcătura nu a fost afectată de impact. Șoferul nu a fost încarcerat, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat cu o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, către spitalul din Slobozia.

Rezervorul autocamionului s-a fisurat în impact și au existat scurgeri de lichid combustibil. Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a procedat la balizarea zonei și asigurarea măsurilor de prevenire si stingerea a incendiilor. Ei au rămas în zonă mai bine de 4 ore, până când întreaga încărcătura a fost mutată într-o altă autoutilitară de transport, și a fost îndepărtat în totalitate riscul de incendiu.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto arhivă.
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!