Autostrada 2 a fost deschisă pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, Calea II

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că se deschide circulaţia rutieră pe Autostrada A2, sectorul Feteşti – Lehliu, km 143+000 + km 65+000, cu restrictie de viteză de 50km/h.

autostrada A2

Precizăm că se vor forma coloane de autovehicule, care vor fi conduse în mod controlat pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, Calea II, de către echipaje ale CNADNR SA/DRDP Constanţa şi un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale), cât şi de la Dispeceratul DRDP Bucureşti (021-318.66.97).